bramus

Webhosting

Reserveer snel en simpel een plekje op internet voor uw website

Een Webhosting pakket is essentieel om uw website online te publiceren. Met onze Webhosting pakketten kunt u uw website snel en gemakkelijk toegankelijk maken voor bezoekers. Door deze te koppelen met een Domeinnaam wordt uw website snel en eenvoudig vindbaar voor bezoekers. Onze Hosting pakketten bevatten alle functies die u nodig heeft om snel aan de slag te kunnen met uw website en e-mailadres. Wij bieden drie verschillende Webhosting pakketten aan, namelijk Small, Medium en Large. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Standaard bij onze Hosting Pakketten

Bij al onze hosting pakketten zitten standaard al een heel aantal functies inbegrepen. Een greep uit deze features hieronder:

 • RSSL Beveiliging
 • RPHP 7.3 en 8 support
 • RphpMyAdmin
 • Wordpress ondersteuning
 • RDagelijks backup
 • fDirectAdmin controlepaneel
 • Spam Filter
 • w24/7 Support
 • RZelf backups maken/herstellen
 • }Binnen 5 min aan de slag
 • ROnbeperkt subdomeinen
 • Alle servers staan in Nederland

Binnen 5 minuten online!

Zodra uw pakket is aangemaakt kunt u direct aan de slag.
Uw website al binnen 5 minuten online!

DirectAdmin

U krijgt toegang tot het DirectAdmin controlepaneel om zelf het volledige beheer over uw Hosting pakket te kunnen doen. Inclusief e-mail beheer en Database beheer!

WordPress

Een eigen CMS of Blog systeem nodig? Onze pakketten zijn compleet getest en werken 100% met WordPress!

Spam Filter

Standaard de beschikking over een Spam Filter. Daarnaast zijn alle Hosting Pakketten geschikt om te koppelen met ons uitgebreide Spam Filter (Inkomend en Uitgaand Filter)

t

Support

Bij elk hostingpakket heeft u recht op support. Per e-mail, via ons TicketSysteem of per telefoon helpen wij u graag verder met al uw vragen!

FAQ

Hieronder vindt u enkele veel gestelde vragen over het onze Webhosting pakketten.

Krijg ik toegang tot een controlepaneel?
Standaard leveren wij het DirectAdmin controlepaneel bij alle hosting pakketten.

Welke PHP versie wordt er ondersteund?

Op het moment van schrijven bieden wij ondersteuning voor PHP 5.6, PHP 7.3, PHP 8.0 en PHP 8.1

U kunt zelf uw actieve PHP versie kiezen (mits u op een ondersteunende server staat met uw pakket) door in DirectAdmin bij de Domein Instellingen de betreffende versie te selecteren. Het duurt vervolgens enkele minuten voordat deze actief is.

Hoe installeer ik WordPress
WordPress kunt u installeren door deze te downloaden en vervolgens via FTP te uploaden. Indien u niet helemaal zeker bent hoe dit werkt, kunt u uiteraard ook een Support Ticket aanmaken via het klantenpaneel en wij zullen de installatie voor u uitvoeren.

Hoe beheer ik mijn database?

Een database kan aangemaakt worden via DirectAdmin. Hierbij ontvang je dan direct de login gegevens welke je kunt gebruiken tijdens de installatie van WordPress of een ander CMS / Tool.

Let op:
Je database kun je alleen beheren via PHPMyAdmin, externe tools staan wij helaas niet toe in verband met de  veiligheid van de systemen. 

Ben voorzichtig met het aanpassen van database settings rechtstreeks via PHPMyAdmin. De kleinste wijziging kan al een grote impact op de website hebben. Zorg dus altijd dat er een backup aanwezig is!

Ik wil graag 1 of 2 extra e-mail accounts, kan dit?
Mocht uw huidige pakket net te weinig e-mail accounts of databases leveren dan bieden wij dit op Fair-Use Policy aan zodat u zonder problemen gebruik kunt maken van enkele extra accounts.

Kan ik bezoekers aantallen inzien?

Via DirectAdmin krijgt u inzage in bezoekersaantallen, echter is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze extra dienst Analytics. Via een stukje code welke in uw website geplaatst dient te worden kunt u uitgebreide informatie zien over de bezoekers op uw website.

Deze dienst is gratis op aanvraag beschikbaar voor al onze klanten.

Wordt HTTPS / SSL ondersteunt?
Ja wij hebben onze servers zo ingericht dat u gebruik kunt maken van HTTPS of een SSL verbinding. Tevens kunnen wij u ook voorzien van het juiste certificaat en de eventuele installatie.

Wordt LetsEncrypt ondersteund?

Ja, wij bieden ook een gratis LetsEncrypt certificaat aan voor onze hostingklanten. Via het controlepaneel kunt u een gratis LetsEncrypt certificaat aanvragen.

Tip
Vraag naast het standaard domein, en www record ook het mail record aan zodat ook uw e-mail beveiligd is met SSL!