Betrouwbare en professionele Webhosting

Wat onze klanten zeggen:

         

“Top service! Zelfs op zondag wordt je direct geholpen.”

U heeft een Webhosting pakket nodig om een plekje op internet te reserveren. Op deze plek kunt u vervolgens uw website publiceren zodat deze toegankelijk is voor bezoekers. Door deze te koppelen met een Domeinnaam kunnen bezoekers u snel een eenvoudig terug  vinden. Onze Hosting pakketten bevatten alle opties die u nodig heeft om snel aan de slag te kunnen met uw website en een e-mail adres. Wij bieden drie standaard Webhosting pakketten aan, de varianten SmallMedium, en Large. Hulp nodig bij uw keuze? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u de juiste keuze te maken.

Binnen 5 minuten online!

Zodra uw pakket is aangemaakt kunt u direct aan de slag.
Uw website kan dus al binnen 5 minuten online staan!

DirectAdmin

U krijgt toegang tot het DirectAdmin controlepaneel om zelf het volledige beheer over uw Hosting pakket te kunnen doen. Inclusief e-mail beheer en Database beheer!

WordPress

Een eigen CMS of Blog systeem nodig? Onze pakketten zijn compleet getest en werken 100% met WordPress!

Spam Filter

Standaard de beschikking over een Spam Filter. Daarnaast zijn alle Hosting Pakketten geschikt om te koppelen met ons uitgebreide Spam Filter (Inkomend en Uitgaand Filter)

FAQ

Hieronder vindt u enkele veel gestelde vragen over het onze Webhosting pakketten.

Krijg ik toegang tot een controlepaneel?

Standaard leveren wij het DirectAdmin controlepaneel bij alle hosting pakketten.

Hoe installeer ik WordPress

WordPress kunt u installeren door deze te downloaden en vervolgens via FTP te uploaden. Indien u niet helemaal zeker bent hoe dit werkt, kunt u uiteraard ook een Support Ticket aanmaken via het klantenpaneel en wij zullen de installatie voor u uitvoeren.

Ik wil graag 1 of 2 extra e-mail accounts, kan dit?

Mocht uw huidige pakket net te weinig e-mail accounts of databases leveren dan bieden wij dit op Fair-Use Policy aan zodat u zonder problemen gebruik kunt maken van enkele extra accounts.

Wordt HTTPS / SSL ondersteunt?

Ja wij hebben onze servers zo ingericht dat u gebruik kunt maken van HTTPS of een SSL verbinding. Tevens kunnen wij u ook voorzien van het juiste certificaat en de eventuele installatie.

Kan ik bezoekers aantallen inzien?

Via DirectAdmin krijgt u inzage in bezoekersaantallen, echter is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze extra dienst Analytics. Via een stukje code welke in uw website geplaatst dient te worden kunt u uitgebreide informatie zien over de bezoekers op uw website.

Deze dienst is gratis op aanvraag beschikbaar voor al onze klanten.