bramus

Zelf uw website beheren!

Beheer zelf uw website met een Content Management Systeem zoals WordPress! Laat uw website ontwikkelen door een professional, maar beheer hem zelf

Webdesign

Online bereikbaar zijn voor uw klanten is tegenwoordig een Must. Een website ontwikkelen is echter niet eenvoudig, er moet met veel aspecten rekening worden gehouden. Stel daarom ook de volgende vragen:

Wat wil ik bereiken? Online verkopen, of juist alleen mijn bezoekers kennis laten maken met mijn bedrijf, instelling, sportclub of vereniging. Wie is mijn doelgroep? Welk publiek wil je bereiken, houd hier rekening mee en maak de site juist interactief of juist rustig.Als het doel eenmaal bereikt is zal er nagedacht moeten worden hoe deze informatie overzichtelijk en duidelijk getoond kan worden.

Naast de website zelf is het ook van belang dat de site onderhouden wordt. Dat is een van de redenen dat wij een website standaard met een CMS ontwikkelen! Hierdoor bent u in staat om uw eigen site zelf bij te werken. Daarnaast kunt u het onderhoud ook uitbesteden, wij zorgen voor de juiste updates en passen uw website op uw verzoek aan.

Wij kunnen u ondersteunen in het uitwerken van uw concept naar een website. Samen ontwikkelen wij uw website en u heeft live-inzage in het ontwikkel process. Zo kunnen we tijdig bijsturen en zorgen we voor een optimale website, functioneel maar ook inhoudelijk.

Realisatie

Samen met u gaan we om tafel zitten om te kijken wat de wensen zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag om de perfecte website te ontwikkelen.

Uiteraard kunt u de voortgang live volgen via ons Ontwikkel Platform!

Onderhoud

Nadat uw site gereed is zal deze ook onderhouden moeten worden. Niet alleen de content moet bijgewerkt worden, maar ook het onderliggende systeem zal onderhouden moeten worden.

Het uitbesteden hiervan is mogelijk!