bramus

OVER ONS

Gestart in 2008 met de levering van Webhosting diensten voor vooral particulieren en het MKB in de regio Peel en Maas. Er was op dat moment behoefte in de regio aan een direct aanspreekpunt voor de toenemende vraag van websites en overige gerelateerde internet oplossing zoals Domeinregistratie. Deze diensten werden vanaf het eerste moment aangeboden vanuit professionele datacentra in Nederland. Inmiddels is ons portfolio uitgebreid met een Professioneel Anti-SpamCluster omgeving en bieden we consultancy diensten aan om bedrijven te helpen met het maken van de juiste keuzes en de implementatie van internet diensten soepel te laten verlopen.

BRAMUS Internet Services biedt inmiddels oplossingen aan voor Webhosting, Domeinregistratie, Webdesign en CloudBased Anti-Spam oplossing. Door ons uitgebreid productenaanbod kunnen wij u helpen meerdere diensten te combineren om zo uw (bedrijfs-) website te hosten en uw e-mail te beveiligen tegen Spam en andere ongewenste mail.

Alle diensten worden aangeboden vanuit het NedZone datacenter en/of het fallback datacenter in Amsterdam en Parijs. Wij maken hierbij standaard gebruik van hoogwaardige servers van Dell en SuperMicro.

BRAMUS Internet Services
Fliere 44
5422 DM Gemert

Klantenpaneel
https://klantenpaneel.bramus.nl

KvK: 14105874
BTW: NL199953600B01
IBAN: NL54 RABO 0145 8975 59
BIC: RABONL2U

  • Consultancy Internet diensten 90% 90%
  • Spam Filtering 95% 95%
  • Webdesign 80% 80%
  • Klant Tevredenheid 90% 90%