bramus

Analytics overzicht met grafieken over bezoekersaantallen

Inzicht in uw bezoekers!

Behoefte om meer inzicht te krijgen hoe uw bezoekers uw website bekijken? Integreer dan ons Analytics Platform!

Webpanel

Eenvoudig en snel inzage in statistieken via de webinterface!
f

Eenvoudige integratie

Door middel van een stukje code kunt u binnen 5 minuten aan de slag

Mobiele App

Via een Mobiele App heeft u overal direct inzicht in uw website statistieken

Wat kan ik met dit Analytics Platform?

Met ons Analytics platform kunt u vrijwel alle activiteiten op uw website meten en inzichtelijk krijgen. U krijgt een duidelijk beeld van de bezoekersstromen en paginaweergave. U kunt dus precies zien waar uw bezoekers vanaf komen, hoe lang ze vervolgens op een pagina blijven en vanaf welke pagina ze weer weg gaan. Zo kunt u uw website optimaliseren en aantrekkelijker maken voor uw bezoekers!

Frequently Asked Questions

Hoe werkt het systeem?
Door middel van stukje code wordt er een koppeling gemaakt tussen ons Platform en uw website. Deze verzamelt vervolgens de gegevens en maakt ze inzichtelijk zodat u ze kunt bekijken via de Webinterface of de Mobiele App.
Werkt het met een CMS?

Ja, ons systeem werkt met een CMS. Het enige dat u moet doen is een stukje code plaatsen in het Thema of Template binnen de <head> en </head> tags. Zodra de code hierin staat zal ons systeem verbinding kunnen maken.

Het systeem werkt met WordPress, Joomla, Drupal, WebsiteBaker en vele andere CMS systemen.

Hoe werkt de mobiele app?
De mobiele app is een generieke app welke u kunt installeren op uw mobiele telefoon. Vervolgens maakt u verbinding met ons platform en logt u in met uw login gegevens om zo alle statistieken te kunnen inzien.
Kan ik een demo account krijgen?
Ja, het is mogelijk om een demo account te krijgen voor 30 dagen. Na deze 30 dagen heeft u de mogelijkheid om een abonnement af te nemen of de dienst te verwijderen.