bramus

WordPress Onderhoud

Geen zorgen meer over over je WordPress website. Wij helpen je met het onderhoud van je WordPress website. Wij zorgen voor updates aan Plugins, Thema’s en de WordPress core. Daarnaast zorgen wij voor een dagelijkse backup en extra beveiliging van uw website.

Waarom?

WordPress is een gratis en geweldig systeem om websites mee te ontwikkelen omdat het modulair van opzet is en vele mogelijkheden biedt. Hier schuilt dan ook het gevaar, doorat er miljoenen websites op dit systeem draaien is het aantrekkelijk voor hackers om onderzoek en aanvallen uit te voeren op dit systeem. Daarom is het dan ook belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren en de beveiliging van uw website te optimaliseren.

Updates

Updaten van Plugins, Thema’s en de WordPress core om zo de veiligheid van uw site te optimaliseren!
~

Beveiliging

Extra veiligheid voor uw website, houd hackers buiten en geef uw bezoekers een veilige en vertrouwd bezoek aan uw website

Backups

Dagelijkse backups om uw site snel te kunnen herstellen bij eventuele problemen of fouten.
We horen en zien het steeds vaker, een website is onveilig of wordt gehacked. Vaak heeft dit te maken met slecht of geen onderhoud aan een website. Zie het als een auto, deze heeft ook onderhoud nodig om goed te functioneren, hetzelfde geld voor een website. Wij zorgen ervoor dat uw website gecontroleerd wordt en voorzien wordt van maandelijkse updates. Deze updates worden zorgvuldig uitgevoerd om zo uw uptime te optimaliseren. Daarnaast zorgen wij voor dagelijkse backups zodat bij incidenten uw site snel en eenvoudig hersteld kan worden.

Plugin Updates

Elke maand updaten wij uw plugins naar de laatste versie. Daarbij doen we uiteraard een controle of alles compatible is, en of uw website na het update nog correct functioneert.

Thema Updates

Elke maand updaten wij uw Thema. Hierbij controleren wij vervolgens de complete werking van het thema om er zeker van te zijn dat alles compatible is.

WordPress updates

Indien er een nieuwe WordPress core versie beschikbaar is zullen wij uw website updaten naar de laatste versie. Of dit nu 1x of 5x per maand is, wij zorgen ervoor dat de core altijd up-to-date is.