bramus

Gratis SSL bij elk Hostingpakket!

Al onze klanten hebben toegang tot de Let’s Encrypt functie binnen ons Controlepaneel.

[icon name=icon_lock_alt]

&

Vertrouwen én Google ranking

Google geeft websites met SSL een hogere ranking, met een SSL certificaat krijgt u dus voorrang! Daarnaast gaan browsers als Chrome en Firefox ook controleren op SSL certificaten, en in plaats van een waarschuwing zien bezoekers een Groen slotje met de tekst Veilig.

~

Privacy waarborgen

SSL is een beveiligingstechniek die zorgt voor een versleutelde verbinding tussen uw website en de bezoeker!

Daarnaast dient u, als websitebeheerder, de privacy van uw bezoekers te waarborgen. Dit kan doormiddel van de Let’s Encrypt SSL certificaten. 

FAQ

Hieronder vindt u enkele veel gestelde vragen over de SSL diensten.

Hoe stel ik een Let's Encrypt certificaat in?

Via ons controlepaneel kunt u bij de geavanceerde opties een SSL certificaat aanvragen. Hier vindt u verschillende opties waaronder de Let’s Encrypt optie. Vul hier de gegevens in en sla vervolgens de settings op. Het certificaat wordt nu aangevraagd en zal geïnstalleerd worden.

Let op: Het kan enkele minuten duren voor dit actief is!

Mijn website vind geen SSL certificaat?

Indien het certificaat aangevraagd is en u gaat naar https://www.uwdomein.nl dan wordt er een standaard pagina weergegeven. Hier moet u ook een Slotje terug zien. Als u vervolgens naar http://www.uwdomein.nl gaat en u krijgt nu uw normale site te zien zonder slotje, dan dient u nog binnen het Controlepaneel een Symbolic Link in te regelen zodat de content tussen HTTP en HTTPS gelijk is. 

Dit kunt u inregelen door naar: Domain Setup te gaan, uw domein te kiezen, en vervolgens de optie: Use a symbolic link from private_html to public_html aan te vinken.

Waarom is een SSL certificaat bij BRAMUS gratis?

Met de komst van Let’s Encrypt is het mogelijk om gratis een SSL certificaat te koppelen aan uw website, zolang uw website en domeinnaam bij ons zijn onder gebracht. 

Voorheen was het alleen mogelijk om betaalde SSL certificaten te installeren, echter door de komst van Let’s Encrypt is het nu ook mogelijk om een gratis certificaat te installeren.